Taxa pe boală eliminată parţial

taxa pe boală

După 100 de zile în care am semnalat nedreptatea impozitării concediilor medicale cu 10%, timp în care guvernul a încasat incorect zeci de milioane de euro de la bolnavi, acum Premierul vine senin şi se laudă că elimină această taxă, de urgenţă, dar doar pentru câteva categorii, cum ar fi bolnavii oncologici, mamele cu copii bolnavi sau gravidele.

Deşi această măsură este binevenită, ea e discriminatorie faţă de ceilalţi bolnavi, care trebuie să plătească în continuare taxa pe boală!

După 100 de zile de la introducerea taxei şi colectarea a zeci de milioane de euro, Ciolacu ne spune acum că trebuie scoasă de urgenţă taxa pentru categoriile anterior menţionate deoarece „fiecare zi contează enorm” pentru cei afectaţi de ea.

Dar cele 100 de zile care au trecut până acum nu au contat enorm? Sau acum contează enorm pentru că s-au peticit câteva găuri din buget şi e nevoie de imagine pentru campania electorală? Dacă tot vrea imagine, Marcel Ciolacu ar fi bine să elimine cu totul această taxă care nu trebuia să existe de la bun început!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole