Plătim mai scump pentru alimente!

alimente

PSD şi PNL duc economia în prăpastie şi risipesc banii în acest an electoral în speranţa că vor reuşi să mai câştige un mandat, iar apoi aceşti bani vor fi recuperaţi din alte taxe şi impozite crescute începând cu 2025, aşa cum chiar ei recunosc pe la colţuri. Dacă nu vor mai câştiga, atunci se asigură că dau foc ţării şi apoi, din opoziţie, vor critica pe cei care încearcă să repare ce au stricat ei atâţia ani.

Aşa cum masa de Crăciun a fost cea mai scumpă de până acum, la fel se va întâmpla şi cu masa de Paşte, deoarece preţurile nici măcar nu stagnează, ci continuă să crească, lună după lună! Acesta este un efect direct al dezinteresului faţă de ţară şi cetăţean pe care îl arată PSD-PNL, fiind mult mai ocupaţi cu jocuri de culise care să le aducă beneficii în continuare.

Direcţia în care merge România, cu dezinteres şi, de multe ori, dispreţ din partea conducătorilor faţă de cetăţenii acestei ţări, este una profund greşită care va duce către o putere de cumpărare mai mică şi o sărăcie mai accentuată.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole