Marcel Ciolacu a manipulat bursa în cazul Roşia Montană

Roşia Montană

Verdictul favorabil României în procesul legat de Roşia Montană este cu siguranţă un motiv de bucurie pentru toţi românii, pentru că nu va trebui să plătim despăgubiri de miliarde de euro, aşa cum anunţa Marcel Ciolacu, dând vina pe USR pentru asta. Dar, pe de altă parte, această victorie ne demonstrează încă o dată că Marcel Ciolacu nu are ce să caute într-o funcţie publică, mai ales cea de premier! Argumentele sunt cel puţin două:

1. Dacă a făcut totul intenţionat pentru a manipula bursa în ceea ce priveşte acţiunile companiei Gabriel Resources şi a avea câştiguri financiare directe sau indirecte, atunci este complet ilegal şi, evident, nu trebuie să mai ocupe funcţii publice!

2. Dacă nu a fost intenţionat, şi a făcut declaraţiile fiind influenţat de anumiţi băieţi deştepţi care să facă speculă pe bursă, este la fel de grav, deoarece înseamnă că premierul este uşor influenţabil de oricine îi susură o informaţie pe la urechi!

În ambele situaţii este evident faptul că Marcel Ciolacu trebuie să plece! Dacă acum am avut noroc şi nu au existat consecinţe pentru populaţie, la o altă situaţie similară consecinţele pot fi dramatice! Nu se poate ca un premier să se hazardeze în declaraţii publice pentru a crea panică, fără să aibă informaţii concrete pe subiectul respectiv.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole