Dreapta Unită solicită REFERENDUM pentru eliminarea pensiilor speciale!

Dreapta Unită

Dacă tot au venit cu această comasare a alegerilor, Dreapta Unită cere ca pe 9 iunie să se organizeze şi un referendum pentru eliminarea pensiilor speciale! Aceste pensii speciale reprezintă un simbol al nedreptăţii şi eşecul partidului unic PSD-PNL. Petiţia pe care USR a lansat-o în acest sens a adunat până acum peste 135 de mii de semnături, semn că oamenii îşi doresc să se elimine aceste nedreptăţi.

Sub patronajul preşedintelui Iohannis, acest grup de privilegiaţi şi-au construit o Românie a lor, în care încasarea lunară a unei pensii de peste 10.000 de euro este ceva normal. În tot acest timp, în România reală, peste 1 milion de pensionari supravieţuiesc cu o pensie de sub 1100 de lei.

Din acest grup de privilegiaţi face parte și Nicolae Ciucă, care, începând cu 1 ianuarie 2024, a încasat mai mulți bani la pensie. A ajuns să încaseze 19.000 de lei pe lună după ce pensiile speciale pentru unele categorii au crescut cu 13% de la 1 ianuarie.

Dreapta Unită (USR, PMP, Forța Dreptei) îi cere lui Klaus Iohannis să declanșeze un referendum de eliminare a pensiilor speciale, așa cum a făcut cu referendumul pe justiție inițiat în 2019. Doar aşa putem scăpa de aceste nedreptăţi şi a face economii la bugetul de stat!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole