Ciolacu şi Ciucă se tem de votul românilor!

Ciolacu şi Ciucă

Frica de a pierde puterea este principalul sentiment care îi ghidează în această perioadă pe cei din PSD şi PNL, care nu ştiu cum sa mai facă să rămână la putere, în ciuda faptului că şi-au dovedit deja nepriceperea şi, în multe cazuri, reaua-intenţie în guvernare. Sunt conştienţi că majoritatea oamenilor s-au săturat de ei şi abia aşteaptă alegerile pentru a-i sancţiona la vot.

Tocmai de aceea, atât în PSD cât şi în PNL se discută tot mai intens despre comasarea alegerilor. Vor să reducă pe cât posibil interacţiunea cu oamenii în campaniile electorale şi să pună piedici partidelor de opoziţie. Ştiu deja că nu mai au ce să mintă, ştiu că nu au respectat nimic din ce au promis şi acum nu mai pot veni cu aceleaşi minciuni. Oamenii s-au săturat să îi audă spunând aceleaşi poveşti, cum PNL este împotriva PSD, dar totuşi guvernează împreună.

Comasarea alegerilor cred ei că le vor creşte şansele de a rămâne în continuare la butoane pentru că vor interacţiona mai puţin cu oamenii. Organizarea alegerilor locale în aceeaşi zi cu europarlamentarele va crea un haos în administraţia locală, deoarece mandatele primarilor şi ale preşedinţilor de consilii judeţene nu se pot reduce, astfel că noii aleşi vor trebui să aştepte până la expirarea mandatelor actualilor primari şi preşedinţi de CJ pentru a-şi prelua funcţiile.

Or, luând în calcul că unii primari şi preşedinţi de CJ cu siguranţă se vor schimba, vă imaginaţi ce vor face în perioada de după alegeri şi până la expirarea mandatului de drept? Practic, vor fi primării şi consilii judeţene care vor avea în acelaşi timp doi primari sau doi preşedinţi aleşi. Vă daţi seama câte piedici îşi vor pune unii altora? Şi pentru ce? Că aşa consideră pesediştii şi peneliştii că vor avea mai mult de câştigat? Dacă ei cred că prin astfel de tertipuri vor reuşi să păcălească lumea, eu sunt convins că nu le va merge!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole