„Patriotismul economic” al lui Ciolacu scumpeşte produsele tradiţionale

Ciolacu

„Patriotul” Ciolacu loveşte puternic în micii producători români cu noile măsuri fiscale pe care urmează să le adopte prin asumarea răspunderii. Prin noua lege de creştere a taxelor, TVA-ul pentru produsele tradiţionale aproape că se va dubla, de la 5% în prezent la 9% după adoptarea legii.

Această măsură vine după ce înainte de a fi premier se lăuda cum susţine şi promovează produsele tradiţionale prin aşa-zisul „patriotism economic”! Cu această creştere de TVA, coaliţia PSD – PNL nu rezolvă absolut nimic, impactul asupra bugetului fiind unul infim. Pe de altă parte, impactul asupra producătorilor şi a consumatorilor de produse tradiţionale va fi unul major!

Astfel de măsuri denotă pur şi simplu o rea-voinţă şi intenţia de a îngenunchea producătorii locali. În loc să susţină şi să promoveze produsele tradiţionale şi producătorii locali, PSD şi PNL nu fac nimic altceva decât să le pună şi mai multe beţe în roate şi să-i împingă spre faliment, obligându-ne pe noi să consumăm doar produse din import.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mai multe articole